Mijn passie  is mensenwerk. Mensen begeleiden naar een zelfverzekerd en gelukkiger leven is hetgeen mij inspireert.  Mijn cliënten helpen bij het ontdekken en realiseren van hun talenten, hen stimuleren om stappen te zetten, keuzes te maken en te groeien maken van mij een beter mens. Ik werk ook met jongeren. Pubers begeleiden naar een zelfverzekerd volwassen leven, hen stimuleren in een periode vol keuzes en uitdagingen. Hen helpen met verwarde gevoelens, veranderingen en verwachtingen. Onderdeel mogen zijn van deze ontwikkeling ervaar ik als het mooiste werk wat er is! Door me te inspireren bij de beste coaches en psychologen blijf ik werken aan mijn persoonlijke en coachende vaardigheden.

Mijn missie is mensen,  zowel jong als oud, voluit laten leven, ontdekken en genieten!

Mijn kinderen zijn mijn inspiratiebron omdat ze de kunst verstaan om in het moment te leven, ontzettend creatief zijn en een open, nieuwsgierige geest hebben zonder oordelen. Visuele kunst en muziek inspireren mij enorm. Yoga brengt me de nodige rust en energie.  Namasté.           

COACHING SKILLS

Master II, Consciousness Coaching, Creative Consciousness, België

Master I, A state of a new Consciousness, Creative Consciousness, België

Gedragswijzigingen in het brein, Institute of Cognitivism, Brussel

Burn-out preventie en aanpak, Balans, Gent

Life coaching, Schoonheidsschool, Hasselt

Onderbewustzijn coaching, Schoonheidsschool, Hasselt

Jongeren coaching, Ken Heylen Counseling, Leuven

Agogiek, VUB, Brussel


Teacher Training, Kundalini Yoga, Iris Van den Bulcke, Antwerpen

Kinderyoga docentenopleiding, El Sole, Booischot

Erkende Kinderyoga docentenopleiding, Kreakatau